SúgóKeresés:

A naptár jobb oldalán található beviteli mező. A tábla tartalmában lehet vele keresni. Azok a táblázatbeli sorok amelyek nem tartalmazzák a beírt szöveget nem jelennek meg.

Nem aktuális:

A nem aktuális események az aktuális időszakban csak akkor jelennek meg, ha 1 napnál nem régebben fejeződtek be. Jelölése az esemény melletti Nem aktuális ikon jellel történik.

Nézet mentése(PDF):

Az gombra kattintva a kiválasztott félév és keresés mezőbe beírt szöveg alapján egy PDF generálódik, mely a felhasználót egy új oldalra vezérli. Ezt a fájlt PDF-ként el lehet menteni.

Szabály leírás:

A szabály leírása akkor jelenik meg, ha Szabály leírása ikon jelre rávisszük az egerünket. A szabály leírás az események dátumára ad magyarázatot(pl.: esemény: szorgalmi időszak kezdete – szabály leírás: szeptember első hétfője).

Rendezés:

Az oszlopok közötti rendezést úgy tudjuk megvalósítani, hogyha a rendezni kívánt oszlop fejlécére kattintunk. A nyilak jelzik, hogy éppen melyik oszlop szerint csökkenő vagy növekvő sorrend szerint jelenjenek meg az események.

Megnyitásrend:

A megnyitásrend megmutatja, hogy melyik félévben melyik karnak, mikor kezdődik és fejeződik be a kurzusfelvétele és a vizsgajelentkezése. Karonként különbözik a vizsgajelentkezés, kurzusfelvétel kezdete és vége. A táblázat első sora adja meg a hogy melyik napon van a karra vonatkozó esemény; a táblázat fejléce pedig az órát.