Kezdőlap

 
For English front page click here

Szegedi Tudományegyetem –
A tanulmányi rendszer tájékoztató dokumentációi

Ezt az ETRdok (ejtsd: e-té-er-dok) fantázianevű dokumentációs oldalt a Szegedi Tudományegyetem tanulmányi rendszerének (.ETR – ejtsd: dot-e-té-er) üzemeltetése tartja fent a .ETR-rel kapcsolatos tájékoztató információk megosztására.

Az információkat kisebb terjedelmű cikkekben (bejegyzésekben) helyezzük el, amelyeket kategóriákba sorolunk és kulcsszavakkal (más néven cimkékkel) látunk el. A jobb oldalt található dobozokkal egy kattintással előhívhatja az adott kategóriához, illetve kulcsszóhoz (címkéhez) tartozó cikkeket, de a cikkek szövegében is szabadon kereshet.

A dokumentáció túlnyomó többsége nyilvános, azonban bizonyos információk csak akkor érhetők el, ha bejelentkezik az ETRdokba. A bejelentkezéshez a .ETR-es felhasználói nevét és jelszavát kell megadnia: mindenki, aki jogosult a .ETR-be belépni, az ETRdokba is be tud jelentkezni külön eljárás nélkül.

A cikkek fejléce tartalmazza a bejegyzés készítésének, frissítésének az időpontját.  Kérjük, vegye figyelembe, hogy minél régebbi egy cikk, annál több elavult információt tartalmazhat. Ha ilyennel találkozik, kérjük, jelezze nekünk, és mi frissítjük az információt.

Ha úgy találja, hogy az ETRdok felülete  nem magyar nyelvű, akkor a böngészőjében kell beállítani, hogy az elsődleges nyelv magyar legyen. Ennek menete a különböző böngészőkön (magyar nyelvű szoftvereket feltételezve). A beállítások elvégzése után a böngészőtartalom következő frissítésekor az ETRdok felülete már magyar nyelvre vált.

  • Internet Explorer 8: A menüből nyíló Eszközök / Internetbeállítások párbeszédablak Általános fülén lévő Megjelenés részben található [Nyelvek] gombot kell megnyomni. Ha a megjelenő listán nem szerepel a Magyar [hu] tétel, akkor a [Hozzáadás] gombbal vegyük fel. Ha a magyar nyelv felkerült a listára, vagy eleve ott is volt, akkor a [Fel] gomb többszöri megnyomásával vigyük a lista elejére.
  • Mozilla Firefox 3.6: A menüből nyíló Eszközök / Beállítások párbeszédablak Tartalom fülén lévő Nyelvek részben található [Tallózás] gombot kell megnyomni. Ha a megjelenő listán nem szerepel a magyar [hu] tétel, akkor a Nyelv választása listából vegyük fel azt a [Hozzáadás] gombbal. Ha a magyar nyelv felkerült a listára, vagy eleve ott is volt, akkor a [Mozgatás felfelé] gomb többszöri megnyomásával mozgassuk a lista elejére.

Régi dokumentációs oldal

Az ETRdokkal teljesen fel kívánjuk váltalni a .ETR eddigi dokumentációs oldalát. Azonban a friss információk kihelyezését fontosabbnak tartjuk, mint a régiek átemelését az ETRdokba, így a régi oldal tartalma egy darabig elérhető marad. A régi dokumentációs oldal elérhető ide kattintva [>>].

Kapcsolódó tevékenységek

Powered by BlogEngine.NET 1.4.5.7

Legfrissebb ● Recent

Címkefelhő ● Tag Cloud