Az ETR-kurzusannotáció (tematika és követelmények) feltöltése CooSpace segítségével

szerző: Racskó Tamás 15. február 2011 11:46

A kurzustematikák és követelmények közzététele

A TVSZ 8.5  pontja szerint: "A tárgy oktatásáért felelős tanszék, illetve oktató legkésőbb a szorgalmi időszak második hetének végéig a hallgatók számára közzéteszi a tantárgyi követelményeket és a tantárgyi tematikát az ETR annotációs felületén".

A közzététel ezentúl minden oktató számára egyszerűen és egységesen megvalósítható a CooSpace (CS) és az ETR közötti fejlesztés következtében. A kurzus oktatójának annyi a feladata, hogy a kurzusnak megfelelő CS-színtérben beírja (bemásolja) a megadott felületekre a követelményt és a tematikát, amely egy gombnyomással átkerül az ETR kurzus annotációba, a tematika pedig az SZTE-portál tanrendi keresőjébe is. Az így elküldött tematika és követelmény utána a CS-ben nem módosítható.

Részletes útmutató, ha szükséges, a SZTE_ETR-CS_Annotacio.pdf dokumentumban olvasható. Kérjük, hogy minden érintett kurzusszíntérben* a Tematika és Követelmények mezőt a szorgalmi időszak második hetének végéig töltsék ki és publikálják. (* Nem szükséges tematikát megadni, amikor az nem releváns: egyéni konzultációs gyakorlatok, mint a szakdolgozat és diplomamunka kurzusok, vagy amikor a kurzuson nincs hallgató.)

 

NB. A kurzustematikát és követelményeket a Coospace-ben az adott színtér minden oktatója és oktatásszervezőjerögzítheti (mentheti), de az ETR-be publikálni közülük csak az alábbiak tudják:

  • Az adott kurzushoz az ETR-ben oktatói (vagy adminisztrátori) szerepkörben hozzárendelt munkatárs.
  • Az a személy, aki az ETR-ben tanszéki adminisztrátorként az adott egységen (tanszéken, intézetben) kurzushirdetési joggal rendelkezik. 

Kategóriák: *Mindenkinek | CooSpace

Kulcsszavak: ,

Csatolt fájlok

Powered by BlogEngine.NET 1.4.5.7

Legfrissebb ● Recent

Címkefelhő ● Tag Cloud