English
ETR regisztráció
 • A Szegedi Tudományegyetemen a 2001/2002 tanévtől a Dexter Kft által készített Egységes Tanulmányi Rendszer (ETR) működik.

 • Az ETR rendszer keretében minden beíratkozott hallgatónak lehetősége nyílik arra, hogy WEB böngésző programot használva az Interneten keresztül megtekintse a Tanulmányi Osztály által róla nyilvántartott személyes és tanulmányi adatait, nyomon kövesse az Egyetemhez kapcsolódó pénzmozgásait, kapcsolatot tartson oktatóival, diáktársaival, ill. amely karokon ez bevezetésre kerül, ott vizsgákra jelentkezzen, kurzusokat vegyen fel.

 • Ahhoz, hogy Ön hallgatóként az ETR-hez kapcsolódhasson, érvényes ETR-beli felhasználói azonosítóval kell rendelkeznie.
  Ha ilyennel még nem rendelkezik, a következő lapokon végighaladva regisztrálhatja magát, azaz létrehozhatja saját ETR-beli felhasználói azonosítóját:
  - Személyes adatainak megadásával azonosíthatja magát, s ha ezt a rendszer rendben levőnek találja, akkor megadja az Ön ETR-ben használt azonosító-kódját, amely egyben a felhasználói azonosítójához tartozó usernév is lesz.
  - Ezután beállíthatja az illetéktelen hozzáférés ellen védő jelszavát.
Fontos!
 • A személyes adatok ellenőrzése az ETR-ben tárolt adatokkal való pontos egyezés alapján történik. (Új hallgatóink adatait a felvételi rendszerből vettük át, szükség esetén ellenőrizheti őket a felvi.hu oldalon.)
  Ha az Ön által megadott adatok alapján a rendszer nem tudja azonosítani, adatainak pontosítása céljából keresse fel a Tanulmányi Osztályt vagy forduljon a Help Desk szolgálathoz (email: help@cc.u-szeged.hu)!
 • Mindenki csak saját magát regisztrálhatja, más nevében regisztrálni (az illető személyes adatainak ismeretében is) tilos!
 • Jelszavát szigorúan tartsa titokban, mert annak ismeretében bárki hozzáférhet az Ön adataihoz, vagy pl. vizsgára jelentkezhet, vizsgajelentkezést törölhet az Ön nevében.
  Amennyiben a jelszavát mások is megtudták, azonnal változtassa meg!
 • Amennyiben a rendszert mások számára is hozzáférhető munkaállomásról éri el, akkor munkáját feltétlen a KILÉPÉS funkcióval fejezze be, illetve zárja be az összes böngésző ablakot, amelyet a regisztráció során megnyitott.

Az ETR futtatásához Internet Explorer 9 vagy magasabb, Firefox 12 vagy magasabb ill. Chrome 20 vagy magasabb verziójú böngésző használatát javasoljuk.
ActiveX vezérlők használatának, JavaScript futtatásának, cookie-k elhelyezésének ill. előugró ablakok megjelenítésének engedélyezése szükséges.
A biztonságos kapcsolat érdekében HTTPS protokolt használunk, a hitelességi bizonyítvánnyal (certificate) kapcsolatos figyelmeztető üzeneteket kaphat.
Technikai probléma esetén forduljon a Számítóközpont Help Desk szolgálatához.
 
KILÉPÉS